Coronasituationen
Servering på terrassen må nu ske for selskaber op til 50 personer, mens indendørs servering kun må ske for selskaber på højest 10 personer, og der skal fremvises Coronapas ved indendørsservering. Begge steder må der være flere selskaber af henholdsvis 10 og 50 personer. Indendørs er der dog et kvadratmeterkrav, der begrænser os til 10 selskaber af 10 personer.
Udover selskaber og servering må klubhuset kun benyttes af personer på 70 år eller derover, samt af juniorer og mikroer – dog højest 10 personer samlet indendørs pr. gruppe.
Fadølsanlægget er åbnet, og vi bliver nok de første i Danmark til at sælge årets Julebryg.
Nu begynder vi at bevæge os mere rundt i klubhuset, og med touchskærme, køleskab, ølanlæg og kaffemaskine – så er det meget vigtigt, at I er omhyggelige med hygiejnen – der er fortsat sprit mange steder i klubhuset.
De næste skridt bliver: 6. maj 25 indendørs og 75 udendørs – 21. maj 50 indendørs og 100 udendørs – 11. juni 100 indendørs og ubegrænset udendørs. Den 1. august afskaffes forsamlingsforbuddet.